Εμείς

Αρχική / Εμείς

Λίγα Λόγια Για Εμάς

Το Προφίλ Μας

Η επιχείρησή μας με έδρα τα Τρίκαλα ασχολείται εδώ και 30 χρόνια με την κατασκευή και διάθεση επίπλων μοντέρνας και κλασσικής αισθητικής, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του κοινού. Κυρίως γιατί ο μελετημένος σχεδιασμός, η ποιότητα των προϊόντων και η σωστή εξυπηρέτηση του κοινού είναι τρεις από τις βασικές αρχές στις οποίες στηρίζεται.
Η σχέση με τον πελάτη χτίζεται από την πρώτη κιόλας συνάντηση μαθαίνοντας για κάποια ενδεικτικά πράγματα, όπως με τι ασχολείται και ποιος είναι ο ρυθμός ζωής του και ο τρόπος που του αρέσει να κινείται στο χώρο του.
Επίσης σας προσφέρουμε μια μοναδική δυνατότητα, που δύσκολα θα βρείτε κάπου αλλού. Μπορείτε να μας επισκεφθείτε όταν ο χώρος σας βρίσκεται ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο. Η ομάδα μας θα αναλάβει την μελέτη του χώρου και τη διαμόρφωση του από τα χρώματα και τα υλικά, ως και τη διάταξη των επίπλων. Θα σας προσφέρουμε λύσεις σύμφωνα πάντα με τα γούστα και τις ανάγκες σας. Θα γίνουν ολοκληρωμένες προτάσεις για τα έπιπλα, τις κουρτίνες, τα φωτιστικά και τα χαλιά που θα χρειαστείτε, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία που θα βρείτε στις εκθέσεις μας. Τέλος, θα προστεθούν και οι τελευταίες πινελιές με τα ιδιαίτερα διακοσμητικά αντικείμενα που θα σας προτείνουμε. Έχοντας συνεργασία μόνο με μία εταιρεία σαν τη δική μας, για όλο το σύνολο της μελέτης και της υλοποίησης, κερδίζεται σε χρόνο και χρήμα, αποφεύγοντας επιπλέον ταλαιπωρία. Ενώ παράλληλα έχετε εγγυημένη ποιότητα, άψογη αισθητική και το ιδανικό αποτέλεσμα για τον χώρο σας.
Εξυπηρετούμε όλες τις πόλεις και κατόπιν συνενόησης μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία στον χώρο σας με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας κυρίως σε Καρδίτσα, Βόλο, Λάρισα. Μπορείτε στο "Έργα" να δείτε δουλειές μας σε διάφορες πόλεις.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Είμαστε Δημιουργικοί

Είμαστε Υπεύθυνοι

Είμαστε Έμπειροι

Έχουμε Πάθος

Οι Εγκαταστάσεις Μας

6 χλμ Τρικάλων Πύλης

εργοστάσιο

6 χλμ Τρικάλων Πύλης

έκθεση

Αθανασίου Διάκου 22, Τρίκαλα

κατάστημα