Λίστα Γάμου

Αρχική / Λίστα Γάμου

Λίστα Γάμου

Νέα Ζωή Με Το Σπίτι Των Ονείρων Σας

μπουκέτο λουλουδιών

Στα Έπιπλα Μπράτσος δεν μένουμε στις ευχές, αλλά αποδεικνύουμε έμπρακτα την πρόθεσή μας να είμαστε δίπλα σας στο νέο ξεκίνημα της ζωής σας. Δημιουργήστε σε μας τη λίστα γάμου σας και απολαύστε μοναδικά προνόμια. Ελάτε στο κατάστημά μας να δείτε από κοντά και να επιλέξετε όλη την επίπλωση και τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

γαμήλια τούρτα
γαμήλιο τραπέζι

Επιπλέον, η εξειδικευμένη ομάδα των διακοσμητών μας μπορεί να επισκεφθεί την κατοικία σας, να κάνει τις απαραίτητες μετρήσεις και να σας παρουσιάσει το σύνολο των επιλογών σας μέσα από 3D παρουσίαση σε κατάλληλο λογισμικό στον υπολογιστή. Έπειτα θα σας προτείνει κατάλληλες αλλαγές ή προσθήκες, μέσα στο κοστολόγιο που επιθυμείτε, που να ταιριάζουν καλύτερα στον χώρο σας.

βέρες

Υπογράφοντας το ιδιωτικό συμφωνητικό με τα προνόμια της Λίστας Γάμου BRATSOS, μπορείτε να προχωρήσετε στην παραγγελία των επίπλων και των διακοσμητικών της αρεσκείας σας και να τα παραλάβετε πριν την ημερομηνία του γάμου σας. Συνδυάζοντας σημαντικές οικονομικές διευκολύνσεις και δώρα καλεσμένων, μπορείτε να αποκτήσετε το σπίτι που πάντα ονειρευόσασταν!

διακόσμηση γάμου
κρασί γάμου